Prywatne scenopisy nie są publicznym kanałem.
Ostatnia aktualizacja: 21 lipca 2026 r.
Kto prowadzi usługę
Animate Your Story jest prowadzony przez SkyBringUp LLC dla dorosłych twórców, nauczycieli, rodziców i zespołów wydawniczych. To nie jest sieć społecznościowa dla dzieci.
Przetwarzane informacje
Przetwarzamy e-mail konta osoby dorosłej i rejestr logowania, tekst historii, scenopis, zaimportowane lub wygenerowane obrazy, oznaczenia wyboru i przezroczyste warstwy, narrację, synchronizację słów, napisy, postęp renderowania, pliki wynikowe, saldo kredytów, status zakupów, prośby do pomocy i ograniczone rejestry bezpieczeństwa. Podglądy gościnne używają też losowego identyfikatora przeglądarki, sygnałów nadużyć opartych na IP i odpowiedzi Cloudflare Turnstile.
Prywatne domyślnie
Prywatne scenopisy, importy, zadania renderowania, strony konta, strony płatności i tymczasowe podglądy są wyłączone z indeksowania wyszukiwarek. Prywatne projekty nie są sprzedawane, zamieniane w profile reklamowe ani publikowane jako przykłady bez osobnej zgody.
Głos i treści dotyczące dzieci
Klonowanie głosu nie jest dostępne przy premierze. Nie przesyłaj wrażliwych informacji o dzieciach. Musisz mieć zgodę na każdą dostarczoną historię, ilustrację, źródło głosu, font i plik muzyczny.
Dostawcy usług
Cloudflare zapewnia hosting, prywatne przechowywanie plików, dostarczanie i kontrole botów; Google obsługuje logowanie; Stripe przetwarza płatności i status subskrypcji; Plausible zapewnia zbiorcze statystyki bez plików cookie. Zamówione plany i obrazy mogą być przetwarzane przez skonfigurowanych dostawców wnioskowania AI. Alibaba Cloud CosyVoice przetwarza zamówioną narrację i synchronizację słów. Klatki wideo są komponowane przez naszą kontrolowaną usługę renderowania, a nie wysyłane do generatywnego modelu wideo.
Przechowywanie i usuwanie
Nieodebrany podgląd gościnny i link dostępu wygasają po 24 godzinach i trafiają do kolejki usuwania. Projekty i wyrenderowane pliki po zalogowaniu pozostają dostępne, dopóki konto jest aktywne lub dopóki użytkownik ich nie usunie. Dane dotyczące płatności, zapobiegania oszustwom, bezpieczeństwa, podatków i prawa mogą być przechowywane przez okres rozsądnie wymagany w tych celach. Zweryfikowane prośby o usunięcie są przetwarzane w ciągu 30 dni; ograniczone kopie zapasowe wygasają zgodnie ze zwykłym harmonogramem.
Twoje wybory i kontakt
Użyj formularza usunięcia konta lub napisz na [email protected] aby poprosić o dostęp, poprawienie lub usunięcie danych. Subskrypcję można anulować w portalu płatności.